UW MOBILITEIT TEN TIJDE VAN CORONA Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekking tot uw (nieuwe) Opel.

Bij Autobedrijf Den Breejen nemen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus serieus. Naast het verzorgen van mobiliteit zorgen wij ook voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Gezien de huidige omstandigheden omtrent de bestrijding van het Coronavirus heeft ook Autobedrijf Den Breejen extra maatregelen genomen. 

Is onze showroom open of niet?

Wij zijn online geopend onze fysieke showroom is gesloten tot en met 19 januari 2021. Ondanks dat wij u niet kunnen ontvangen in onze showroom bieden wij u nog steeds het advies wat u van ons mag verwachten rond de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Het gehele verkoopproces bieden wij u online aan, inclusief aflevering van de auto op locatie. Alle klanten die een aflevering gepland hebben in de periode tot 19 januari worden door ons benaderd voor een afspraak op maat. 

Heeft u interesse in een auto?
De komende periode bieden wij u de mogelijkheid om op diverse manieren informatie in te winnen over de auto van uw dromen. Een proefrit maken kan ook, maar vindt plaats aan huis. Neem hiervoor contact op met ons voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak. Wij zijn gewoon bereikbaar voor eventuele vragen. U kunt contact opnemen met ons zoals u gewend bent middels telefoon of email, maar het kan ook middels videobellen (FaceTime) of WhatsApp. Zo kunt u toch alles te weten komen over de auto die u in gedachten heeft.


Is het wel veilig om langs te komen?

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt ons te bezoeken. Wij kunnen u echter verzekeren dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om uw gezondheid te beschermen. Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren.  We hebben extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Ook in de werkplaats nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stoelhoezen en desinfecterende middelen. Daarnaast zijn eventuele medewerkers met lichte klachten geacht thuis te blijven. Mocht u zelf ook klachten hebben dan willen we u ook verzoeken om niet langs te komen. We kunnen in dit geval al uw vragen online en per telefoon beantwoorden.

 

Ik kan niet langskomen, maar ik heb een vraag of wil meer informatie

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Uiteraard kunt u alle informatie raadplegen op onze website, maar mocht u liever persoonlijk contact hebben, dan zijn onze verkoopadviseurs tevens online en per telefoon bereikbaar. Zij zullen u met alle plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. En met de online bestelmodule kunt u direct digitaal uw gewenste auto samenstellen en bijvoorbeeld uw private leasecontract volledig online aanvragen. Neem contact op met Marco van Bragt, Martijn den Breejen of Rick Vos. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 0183-402521 of stuur een app en per mail via verkoop@denbreejen.com  


Ik heb een nieuwe auto besteld, hoe zit het met levering?

Aangezien de levering van uw nieuwe Opel afhankelijk is van het moment waarop en het type auto dat u besteld heeft, willen we u vragen contact met ons op te nemen; wij kunnen u hier meer informatie over verstrekken. Op een later tijdstip kunnen we u op de hoogte brengen omtrent de details van uw bestelling. 


Mijn auto heeft reparatie en/of een servicebeurt nodig, kan ik gewoon langskomen?

Onze werkplaats is gewoon geopend. Om er zeker van te zijn dat u niet voor een gesloten deur staat, verzoeken we u om vooraf contact op te nemen. Samen zullen we door de mogelijkheden lopen voor reparatie/service afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze haal- en breng service. 


Ik wil een nieuwe auto kopen, hoe doe ik dit?

Nu onze fysieke showroom gesloten is kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om uw nieuwe Opel aan te schaffen. Daarnaast kunt u direct online uw nieuwe auto bestellen indien u een private leasecontract wenst af te sluiten. Met onze online bestelmodule stelt u simpelweg eerst uw auto samen waarna u direct uw private leasecontract kunt aanvragen.  

Neem contact op met Marco van Bragt, Martijn den Breejen, of Rick Vos. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 0183-402521 of stuur een app en per mail via verkoop@denbreejen.com 


 

Ik wil een occasion kopen, hoe doe ik dit?

Ondanks de sluiting van onze showroom helpen wij u graag telefonisch of online d.m.v. videobellen bij het aankopen van een occasion. Daarnaast is het mogelijk om, bij serieuze interesse, een proefrit op locatie te organiseren. Neem contact op met Marco van Bragt, Martijn den Breejen, of Rick Vos. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 0183-402521 of stuur een whatsapp en per mail via verkoop@denbreejen.com 


Is levering aan huis mogelijk?

Heeft u een nieuwe auto besteld en wordt die binnenkort afgeleverd? Neemt contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele levering aan huis.