Goed zicht voor een scherpe prijs.Opel ruitenwissers: het verschil is duidelijk zichtbaar.

Opel-Ruitenwissers

Wist u dat 20% van de verkeersongevallen veroorzaakt wordt door slecht zicht? Goed werkende ruitenwissers zijn dus onmisbaar en zelfs levensbelangrijk bij regenachtig weer.

Tijdig uw ruitenwissers vervangen
Ruitenwissers vormen een essentieel veiligheidsonderdeel voor u, uw passagiers en voor andere weggebruikers. Een vuile, ondoorzichtige voorruit vermindert de zichtbaarheid voor de bestuurder aanzienlijk. Tijdig uw ruitenwissers laten vervangen is dan ook zeer belangrijk. Tijdens de herfstperiode kunt rekenen op zware weersomstandigheden en is daarom hét ideale moment om de ruitenwissers van uw auto te vervangen.

Laat uw ruitenwissers vakkundig controleren
Bij Opel staat service centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw Opel in optimale conditie blijft. Heeft u vragen over de staat van de ruitenwissers of zijn ze aan vervanging toe? Maak dan een afspraak met uw Opel dealerons. HijWij iszijn deuw perfecte partner om de staat van de ruitenwissers vakkundig te controleren en indien nodig te vervangen. HijWij biedtbieden u ruitenwissers op maat voor een scherpe prijs. Zo gaat u altijd met een veilig gevoel de weg op.